neděle 5. května 2013

Zázračný lék mezi rostlinami. Goji, kustovnice čínská,

Pokračování o Goji.


Další povídání o GOJI, kustovnici čínské / lyceum chinensis /.
Proč s ní máme začít ? Proč bychom ji měli užívat ? Není to zase podvod a útok na naše peněženky ? Má opravdu tak blahodárný účinek na náš orgnismus, jak se uvádí ?
ANO, MÁ !!!
zavolejte a objednejte si čerstvou šťávu z Goji
Tel. :  739 020 241
E-mail : NadKost@seznam.cz
Někteří z Vás o této rostlině již slyšeli, někteří ji dokonce užíváte / konzumujete každý den.
Na internetu je o této rostlině mnoho informací, takže zde napíši jen to nejdůležitější.
Původ rostliny je z Himalájí, kde se pěstuje od nepaměti.
Z hlediska obsahu vitamínů a nutričních látek jsou tyto plody zřejmě tím nejhodnotnějším ovocem na naší planetě, což věděl i národ Hunů.
Připisují se jim takové vlastnosti, jako vliv na dlouhé mládí, krásu, energii, sílu a vytrvalost.
Ve světě se také proslavily jako přírodní afrodisiakum.
Je také vyjimečná pro svou schopnost odstraňovat volné radikály, čímž zabraňuje poškození buňek, zpomaluje proces stárnutí  a posyluje imunitní systém.
Další cennou látkou obsaženou v GOJI je germanium, které působí proti rakovinným buňkám v těle.
Účinky kustovnice čínské jsou v Číně známe mnoho staletí. Místní obyvatelé využívají jejich blahodárných účinků v mnoha směrech. Kustovnice neboli Goji Berry se stala nepostradatelným doplňkem stravy a je receptem na mnoho chorob. V oblasti, kde se kustovnice čínská pěstuje již několik staletí zaznamenali vědci nejvyšší průměrný věk.
Kustovnice velmi pozitivně působí na činnost ledvin a jater.
Tím, že uvolňuje energetické blokády přispívá k jejich lepší funkci. Kustovnice je velmi často využívána v rámci vysokého krevního tlaku.
Goji pomáhá tlak snižovat a zlepšuje tvorbu krve. Bobule Goji Berry jsou významným pomocníkem při boji s celou řadou kožních nemocí.
Jsou užívány v souvislosti s lupenkou a podobně.
Její pozitivní vliv pozorujeme i u osob s problémy se zrakem.
Pokud trpíte alergiemi či astmatem, i v tomto ohledu je kustovnice nenahraditelná a dokáže projevy těchto onemocnění do značné míry zmírnit.
Užíváním dochází i k omezení vzniku bolestí v kříži a kolenou, bolesti hlavy a závratí. Také zlepšuje pevnost šlach a nehtů.
Díky obrovskému množství stopových prvků, mastných kyselin a dalších potřebných látek je kustovnice jako lék velmi žádaná. Můžete ji volně koupit v obchodech se zdravou výživou či na internetu. Účinky kustovnice čínské jsou opravdu pestré a celá řada ji využívá jako přírodní afrodisiakum.
Máte-li problémy s potencí a sexuálním libidem, Goji Vám pomůže.
Plody kustovnice čínské obsahují látky, které vyvolávají neutuchající chuť na sex. Díky vysokému obsahu látek, které zlepšují fyzickou vitalitu, si sexuální radovánky užijete o to více.
Goji můžete konzumovat ve větším množství, protože se jedná o stoprocentně přírodní látku. Nehrozí předávkování. Můžete ji kombinovat / konzumovat společně s léky od svého lékaře.
Je to stejné, jako kdyby jste se ládovali borůvkami, nebo jinými plody s tím rozdílem, že Goji Vás ještě bude léčit a v žádném případě nenaruší účinky předepsaných léků. Naopak. Bude pracovat ve Váš prospěch.
Bobule Goji Berry jsou velmi chutné a často se konzumují jen tak, bez jakékoliv další přípravy. Nasypte si bobule kustovnice čínské do misky a pojídejte je během sledování televize. Uvidíte, že vám zachutná natolik, že ji vyměníte za chipsy či slané krekry. Lze si z ní uvařit čaj a pít ráno a večer. Bobule necháme 10 minut louhovat. Bobule můžeme po vypytí čaje sníst.

Čerstvá Goji Berry
Ideální je konzumovat kustovnici v čerstvém stavu.
Čerstvá šťáva z Goji je nejúčinnější, protože obsahuje všechny látky, které jsou v této rostlině. Je tak účinná, že stačí vypít každý den pouze 0,5 dcl této štávy jako prevenci. Nejlépe ráno na lačno.
Pokud jste nemocní, nebo jste podstoupili chemoterapii, doporučuje se pít tuto čerstvou šťávu i několikrát denně, dokud se Váš zdravotní stav nezlepší natolik, že bude stačit jen 1x denně.
Takovou je však problém sehnat, protože plody nevydrží čerstvé déle, než pár dní.
POZOR !
Na náš trh se sice dováží šťáva z Goji, ale je různě upravena, aby vydržela co nejdéle a tím pádem ztrácí některé tak drahocenné látky. Také se Goji začala pěstovat díky velké poptávce i na jiných místech. Ale její kvalita se nedá měřit s Goji z Himalájí.
Je unikátní právě díky těmto podmínkám, ve kterých roste již po staletí a také díky formě zpracování, která je unikátní a schopna zachovat Goji v čerstvém stavu.


Pokud toužíte po 100% čerstvých plodech Goji Berry, můžete si je nyní koupit ve formě šťávy, která není nijak chemicky upravena. Je 100% přírodní. Je to, jako by jste si plody Goji natrhali rovnou na plantáži a hned je i snědli.
Jsme jedinná firma, která tuto 100% čerstvou šťávu dováží.
Jak je to možné? Jak je možné uchovat šťávu v čerstvém stavu?
Goji se sklízí brzo ráno a nejdéle 6 hodin po otrhání se její plody lisují. Vylisovaná šťáva se ihned nalije do krásných, broušených lahví za pomoci unikátní technologie. Pomocí dusíku se z lahve při plnění vysaje vzduch, takže vznikne vakuum, ve kterém není možné, aby se šťáva jakkoliv kontaminovala či nějak kazila a zůstává dlouhou dobu čerstvá, bez jakýchkoliv konzervantů. Pokud lahev otevřete, jediné, co musíte udělat je, mít ji stále v lednici v chladu. Jinak se Vám na teple zkazí, zkvasí, jako každá čerstvá šťáva.
Pokud máte o tuto rostlinu a její léčivé účinky zájem,
zavolejte a objednejte si čerstvou šťávu z Goji
Tel. :  739 020 241
E-mail : NadKost@seznam.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat